Huidverbetering

OxyGeneo

De huid krijgt een verfijnde structuur, is gladder, lichter en heeft een egalere en stralende teint. Onmiddellijk zichtbaar en voelbaar resultaat zonder huidirritatie. Deze intensieve huidbehandeling zorgt voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens al na de behandeling.

De enige technologie die gelijktijdig 3 acties uitvoert:

  1. Diepte reiniging en exfoliatie
  2. Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit (Bohr-effect), klinisch bewezen verhoogd CO2 en O2 gehalte na de behandeling
  3. Insluizen van actieve ingrediënten in de epidermis

Behandelopties:

  1. NeoRevive voor verbetering van huidbalans en huidstructuur met o.a. retinol en hyaluronzuur
  2. NeoBright voor ophelderen van huidteint en verbetering huidtextuur met o.a. vitamine C en azelaínezuur (vermindert hyperpigmentatie) 

OxyGeneo Quick

€ 69,00
Reiniging, epileren/harsen, oxy geneo, dagverzorging (45 min)

OxyGeneo Treatment

€ 89,00
Reiniging, epileren/harsen, OxyGeneo, massage, masker, dagverzorging (90 min)

OxyGeneo in kuurverband

€ 234,00
De OxyGeneo Quick in kuur afhankelijk van huidtype en doelstelling. Gedurende 4 weken: 1 OxyGeneo Quick per weekAcne

Acne quick

€ 44,00
Reiniging met aangepaste producten, peeling, verwijderen van onzuiverheden en verzachtende creme. (35 min)

Acne intens/vochtregulerend

€ 66,00
Reiniging met aangepaste producten, peeling, lijnzaadpakking, verwijderen van onzuiverheden, masker en verzachtende creme. (60 min)

Een mooie gave huid is een droom voor iedereen! Met name in de pubertijd kunnen onder invloed van hormonen puistjes ontstaan. Acne is een aandoening van de talgklieren waarbij poriën verstopt zijn met talg, vetzuren en bacteriën. Door deze talgophopingen kunnen puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.
Een huidverbeterende behandeling in combinatie met aangepast advies en producten vermindert de acne, voorkomt littekenvorming en brengt de huid weer in balans.
Wist u dat veel producten een hoog percentage alcohol bevatten met als doel het uitdrogen van de puistjes? Dit werkt averechts omdat veelvuldig gebruik de zuurgraad van de huid aantast waardoor bacteriën juist meer kans hebben om zich te vermenigvuldigen.
De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. De producten zijn hypo-allergeen en bevatten indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen.Couperose

Vanaf € 35,00
Vermindering/verwijderen van couperose in het gezicht en pigmentvlekken
Couperose (teleangiëctasiën), spider naevi en bloedblaartjes zijn rode verwijde bloedvaatjes. Middels coagulatie wordt met een heel fijn wegwerpnaaldje het bloedvaatje dichtgebrand. Na de behandeling kan de huid enige tijd rood zien en er kunnen kleine puntkorstjes ontstaan. Fibromen of  steelwratjes kunnen met dezelfde techniek behandeld worden.Huidversteviging

Vanaf € 35,00
Huidversteviging/rimpelvermindering met VPL
Met  lichttherapie VPL stimuleer  je de aanmaak van nieuw collageen en activeer je het natuurlijke huidvernieuwingsproces waardoor de structuur van de huid aanzienlijk verbetert. Deze therapie is tevens geschikt om pigmentvlekken, ontstaan door een ophoping van melanine te verminderen. 

Informeer naar de mogelijkheden voor u!

“Schoonheid is het leven in zijn fijnste essence.”

LIZZY BUYSEN - BAILLIEN SCHOONHEIDSSALON • PEDICURE