Lizzy Buysen headerfoto

Producten

In onze salon maken we gebruik van de beste producten:

Dr. Haushka

De producten van Dr. Hauschka bevatten extracten van heilzame planten volgens een zorgvuldige samenstelling en zijn bijna uitsluitend afkomstig van biologisch-dynamisch gecontroleerde teelt. De cosmetica is dierproefvrij en alle producten zijn vrij van chemischsynthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen en bevatten geen minerale oliën, parabenen en siliconen.

U kunt het hele Dr. Haushka assortiment verkrijgen in onze winkel.

 

 


Meditopics

De Meditopics serie is ontwikkeld na samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen. Het assortiment bevat veel producten speciaal voor de problematische huid. De serie bestaat uit reinigingsproducten, peelingen voor thuisgebruik, crèmes, zonnebrandproducten en vloeibare make-up. De Meditopics producten zijn hypoallergeen en bevatten zo weinig mogelijk tot geen kleur- en geurstoffen. U kunt het hele assortiment Meditopics bij ons bestellen.

U kunt ons assortiment Meditopcis bestellen via onze website of in onze winkel.


Buysen

Al onze schoonheidsproducten vindt u in onze goed gesorteerde winkel, grenzend aan de schoonheidssalon. De winkel is al sinds 1945 gespecialiseerd in gezondheid en biedt een ruim assortiment aan artikelen en producten om u gezond te houden.
Maak kennis met de gerenommeerde Buysen-producten: van kruiden en zalven tot colloïdaal zilver en haarwater. In eigen huis gefabriceerd, puur en ambachtelijk.

U kunt bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies.

U kunt ons assortiment Buysen bestellen via onze website of in onze winkel.

“Schoonheid is het leven in zijn fijnste essence.”

LIZZY BUYSEN - BAILLIEN SCHOONHEIDSSALON • PEDICURE