Voet- en handverzorging

Je voeten dragen je de hele dag, kunnen je veel vertellen over je gezondheid en brengen je overal naartoe. Wist je dat een voet bestaat uit maar liefst 26 beenderen, 33 gewrichten, 107 banden en 10 spieren! Pijnklachten kunnen ontstaan door het dragen van oncomfortabele schoenen, het overmatig belasten of een afwijkende of veranderende voetstand. Een regelmatige verzorging van uw voeten voorkomt of verhelpt veel ongemakken.

Ter ondersteuning van een goede verzorging gebruiken we producten van Buysen de Gezondheidswinkel, Yavatop, HFL laboratories, Gehwol, wandelwol.


Pedicure behandeling 

€ 30,00

Desinfecteren, nagels knippen en polijsten met de frees, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van eelt/likdoorns/kloven, behandelen van ingegroeide nagel of schimmelinfectie, eventueel aanbrengen van verband/drukvrij leggen met vilttechniek en afsluitend een lichte voetmassage


Pedicure behandeling en nagels lakken  

€ 35,00

Het is handig om teenslippers aan te doen na deze behandeling opdat de nagellak ruim te tijd krijgt om volledig uit te harden en niet beschadigd te raken.


Probleemoplossende of controle behandeling  

€ 19,00

Een (na)behandeling van een ingegroeide nagel of eeltplek of likdoorn, meestal binnen 2 weken volgend op een pedicure behandeling.


Nagelbeugel  

€ 25,00

Met een nagelbeugel herstel en corrigeer ik  tal van ingegroeide nagels. Meestal krijgt de grote teennagel ingroeineiging. Een nagelbeugel geeft meteen verlichting en helpt de nagel terug te groeien in de natuurlijke groei. Samen met de nagel groeit de beugel mee tot het punt is bereikt dat de beugel geen effect meer heeft en verwijderd wordt. Indien nodig kan aansluitend of na een tussenperiode een nieuwe beugel worden geplaatst. Deze pijnloze methode is tevens geschikt voor jonge kinderen en diabetici. Dankzij deze moderne techniek is een chirurgische ingreep vaak overbodig.


Behandeling diabetes voet  

€ 32,00

Onmisbaar is een goede voetverzorging voor patiënten met diabetes mellitus (suikerziekte). Zenuwen kunnen aangetast zijn door deze ziekte, waardoor huidveranderingen en gevoelsverlies (neuropathie) kan ontstaan. Kenmerkend zijn een versterkte eeltvorming, een extreem droge huid en het sneller ontstaan en slechter helen van wondjes.

In verband met vergoedingen vanuit de ketenzorg of via de podotherapeut is het aan te bevelen om eerst contact te nemen met onze pedicure. 


Manicure 

€ 20,00

Nagelbadje, modeleren van de nagels, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, handcreme en -massage.


Manicure met nagels lakken 

€ 25,00


Paraffinemasker voor de handen 

€ 20,00

Paraffine in combinatie met een cremepakking werkt verstevigend, voedend en vochtregulerend. Het onmiddellijke resultaat is een gladde en zijdezachte huid.

“Schoonheid is het leven in zijn fijnste essence.”

LIZZY BUYSEN - BAILLIEN SCHOONHEIDSSALON • PEDICURE