Specialist in ontharen

Ontsierende haren in het gelaat, op uw bikinilijn, oksels, armen of benen? Heeft u er genoeg van om regelmatig te epileren, harsen of scheren? Ongewenste haargroei kan op 2 manieren tot wel 80% permanent verwijderd worden : door electrische ontharing of de nieuwste VPL-methode.

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake geef ik graag meer uitleg over de verschillende methodes, de haargroei, te verwachte resultaten en andere aspecten die van invloed zijn op deze behandeling. Samen bepalen we welke methode of combinatie voor u het meest geschikt is.

Deze behandelingen worden (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.


Electrisch ontharen 

Tarief per 15 min: € 30,00

Geschikt voor kleine oppervlakten en voor iedere haarkleur geeft deze techniek een permanente haargroeivermindering. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje middels een stroomstootje vernietigd. Storende haartjes worden één voor één behandeld. Tussen de behandeling door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot soms jaren.


VPL, variable pulsed light

Tarieven per behandeling:

Bovenlip € 40,00
Kin € 55,00
Bovenlip en kin € 65,00
Gelaat € 75,00
Oksels € 60,00
Bikinilijn € 60,00/€ 90,00
Onderbenen € 140,00

Ontharen met licht is tevens geschikt voor de mannen met overmatige haargroei op borst, rug, armen en benen. Vraag naar informatie over combinatie prijzen en/of andere zones.

Deze moderne techniek fotothermolyse maakt gebruik van krachtig flitslicht. Haar bevat pigment (melanine) dat het licht absorbeert en omzet in warmte. De haren laten 10 tot 14 dagen later los en zodoende is het haarzakje beschadigd en vernietigd. In korte tijd is het mogelijk om met deze methode grote oppervlakten te behandelen. Meest effectief voor donkere haren op een lichte huid. Grijze, witte, blonde, rode en dunne haren zijn lastiger te verwijderen met lichttherapie. Gemiddeld zijn een 10-tal behandelingen nodig met tussenperiode van 4 tot 8 weken.

“Schoonheid is het leven in zijn fijnste essence.”

LIZZY BUYSEN - BAILLIEN SCHOONHEIDSSALON • PEDICURE