Huidverzorging

Gelaatsverzorging dr. Hauschka

€ 76,00

Reiniging, peeling, epileren/harsen, verwijderen van huidonzuiverheden, massage, creme-masker en dagverzorging. Ontspannende totaalverzorging van gelaat, hals, decolleté en schouders met natuurproducten van dr. Hauschka. 

Onze huid kent haar eigen ritmes: in 28 dagen vernieuwen alle cellen van de bovenste huidlaag zich. De huid heeft zo de unieke kracht om zichzelf te herstellen en gedraagt zich daarbij overdag anders dan ‘s nachts. De producten van dr.Hauschka ondersteunen deze processen. Met de unieke vetvrije nachtverzorging kan de huid vrij ademen en regenereren.

Natuurlijk mooi, effectief verzorgd en een ontspannen geest! Laat u aanraken en vergeet even de drukte van alledag. Een schoonheidsbehandeling met Dr.Hauschka producten is nauw verbonden met de oorsprong van het merk : zachte strijkbewegingen stimuleren de celdeling en activeren het zelfreinigend vermogen van de huid. Resultaat : Balans, vitaliteit en een stralend uiterlijk!

Deze natuurcosmetica is uniek : Dr.Hauschka producten bevatten extracten van heilzame planten volgens een zorgvuldige samenstelling en zijn bijna uitsluitend afkomstig van biologisch-dynamische gecontroleerde teelt. De cosmetica is dierproefvrij en alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen en bevatten geen minerale oliën, parabenen en siliconen.

“Schoonheid is het leven in zijn fijnste essence.”

LIZZY BUYSEN - BAILLIEN SCHOONHEIDSSALON • PEDICURE